Vitar Veterinae na mezinárodním veletrhu Interzoo 2024

Datum:
01. června 2024

Každé dva roky se v německém Norimberku pořádá největší mezinárodní veletrh chovatelských potřeb na světě. My jsme na jeho 38. ročníku nemohli chybět.
Po dobu čtyř dní několik tisíc vystavovatelů představovalo nové inovace a trendy. Těmi největšími za letošní rok jsou udržitelnost, vysoká kvalita či velký důraz na zdraví mazlíčků.
Pro Vitar Veterinae to byla premiéra z hlediska účasti na mezinárodním veletrhu jako vystavovatelé. Náš stánek byl součástí společné národní expozice zaštítěné vládní pro-exportní agenturou CzechTrade.
Veletrh nám umožnil potkat se se spoustou zajímavých distributorů, médií, ale také veterinářů a veterinárních asociací. Také jsme díky němu mohli prezentovat Vitar Veterinae a naše produkty ve světe pet supplies (zvířecích potřeb a doplňků), a to za účelem dostat se do povědomí uznávaných dodavatelů a odborné veřejnosti.

Díky veletrhu jsme získali velké množství důležitých a zajímavých kontaktů, nový pohled na měnící se trendy a načerpali mnoho inspirace, která se v Norimberku dala krájet

Sdílet:
Vitar